Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

dyskretny, super APARTAMENT z widokiem na morze (z balkonem)

Adres obiektu Campingowa 1 - Apartament VI piętro - przy plaży, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.2
Wyposażenie 4.0
Czystość 3.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Anita M.
Dodano: 2012-09-03
Pobyt od: 2012-08-25 do 2012-09-01
 

Super apartament pokoje zadbane a widok z balkonu rewelacja bliżej juz sie chyba nie da poprostu pięknie pozdrawiam i polecam !!! naprawde warto!!!


 
Rafał Maciaszek
Dodano: 2011-06-14
Pobyt od: 2011-06-06 do 2011-06-06
 

Super apartament!!! Piękny widok na morze, przepiękny widok podczas zachodu słońca. Mieszkanko zadbane :) Polecam wszystkim :) Zdjęcia na stronie nie oddają uroku tego miejsca.


 
Witold z Legnicy
Dodano: 2011-05-04
Pobyt od: 2005-04-30 do 2011-05-03
 

Wróciłem wczoraj. Świetna lokalizacja ,bardzo miły apartament,jest w nim wszystko co potrzebne .Genialny widok na morze- zdjęcia na tej stronie nie oddają rzeczywistości nawet w 50 % procentach. Już planujemy ,kiedy pojechać ponownie.


 
Zosia i Jerzy z Rzeszowa
Dodano: 2011-01-12
Pobyt od: 2010-11-15 do 2010-11-20
 

Apartament zadbany, piekny widok na morze. Cisza, spokój. Polecam.


 
Marek W.
Dodano: 2011-01-12
Pobyt od: 2010-07-08 do 2010-07-08
 

Piekny widok, pokoje zadbane, super wypoczynek! Marek z Hamburga


 
Marek W.
Dodano: 2011-01-12
Pobyt od: 2010-07-08 do 2010-01-14
 

Piekny widok, pokoje zadbane, super wypoczynek! Marek z Hamburga


 
Adam z rodziną
Dodano: 2009-10-11
 

Byłem z rodziną. szum morza za oknem, blisko morza i prawdziwy wypoczynek. Pokoje czyste, wygodne. Piękne widoki z balkonu. Gorąco polecam.


 
Ania z Leszna
Dodano: 2009-04-12
 

Byłam z rodzinką i gorąco polecam. Cisza, szum morza za oknem i prawdziwy wypoczynek. Miła gospodyni. Pogoda dopisała. Pokoje super.


 
duńki
Dodano: 2008-08-17
 

gorąco polecamy:-) przy samiutkim morzu... super widoki z balkonu... morze i puszcza :-)


 

Dodano: 2008-03-22
 

wspaniale widoki na morze, wygodne pokoje,wspanialy wypoczynek


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie